Selected:

Wonderstruck Lipcreme Stellar

RM40.00

Wonderstruck Lipcreme Stellar

RM40.00

14 in stock

Description

NOT YOUR ORDINARY LIPCREME!

-Sofwanah Cosmetics’ best kept lip beauty secret, the Wonderstruck Lip Creme will guarantee to give you a soft, semi-matte finishing and convenient wearing lip crème.
-Contains Vitamin E and active ingredient such as Hyaluronic Acid that helps to moisturize lip and treating your lip leaving it supple and naturally plum after several days of usage.
-It sets to semi matte suede finish, giving an ultra-comfort & lightweight on lips yet maintain moist on your lips without leaving any dry, tight & uncomfortable feeling. Set to be long wearing and have a delicious smell too!

-The Wonderstruck Lip Creme comes in 5 shades which are wearable for women of every age. Created to complement our bare face and minimal makeup look.
AURORA is coral pink tone, a lovely colour if you’re looking for a different shade of pink.
DAWN is a wearable peach pink tone, it suits every skin tones.
DUSK is beautiful dusty rose colour. Most likely loved by those who are into subtle red tone.
STELLAR is a stunning neutral maroon colour! It’s not too bold nor too dull.
TWILIGHT is a warm dusty pink. Perfect to apply on bare face, it’s like your lips but better.

-These products are Vegan, Paraben-free, Animal Cruelty-free and is approved by KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia/Malaysian Ministry of Health).
-Formulated and made in Italy.

-Beauty tip: This lip crème can also be used as blusher by blending with your finger.
-Disclaimer: Lip colour tones may differ slightly from actual product, due to different display device.

Ingredients : Isododecane, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone Crosspolymer, Kaolin, Mica, Synthetic Wax, Synthetic Beeswax, Aluminum Hydroxide, Perlite, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Aroma (Flavour), Ricinus Communis (Castor) Seed oil, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Castor oil, May contain +/- Alumina, Magnesium Oxide, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Red 6, Red 7 Lake, Blue 1 Lake, Yellow 5 Lake, Red 7.

Additional information

Weight 0.05 kg

14 reviews for Wonderstruck Lipcreme Stellar

  1. Sharmila

    I suka sebab dia light then super duper matte and I rasa if tak makeup then pakai code “Stellar” pun still on point gituuu..

  2. Adila Bahrin

    Besttttt wehhhhhh. Texture dia aduhhhh macam matte tapi tak kering. Tak ada lah risau gelak pastu chapped lips kan hahaha

  3. Nafizatul

    Warna “Dawn” dengan “Stellar” yang akak beli ni memang pigmented gila. Love sangat2. Bibir tak kering, warna memang superb. Pakai sikit pun cukup. Long lasting pulak tu. Highly recommended. Tak cari lain dah 

  4. Norshahariah

    Your products are my all time favourite especially your lipcreme..been using dari first keluar dulu until now. Please make it permanent product tau sebab kalau tak I taktau nk ganti dengan apa nanti..

  5. Norliana Izzati

    Lip creme paling suka “Stellar” sebab formula dia mcm lagi ringan and smooth daripada colour yg lain. Colour second favourite are “Twilight” then suka “Dusk”. Stellar saya pakai everyday bila tak mekap naik la seri muka daripada pucat tu.

  6. @eleyazainal

    Eleya suka sangat sangat lipcreme dia sebab lipcreme dia tak melekat lepastu soft je dia matte tau mcm lembut je

  7. @immateapot

    I really love the lipcreme a lot and the eyeshadow works good too

  8. Haneetha

    As for the product…love the texture..something that I can wear on a daily basis comfortably..

  9. Nurul Ain

    The lipstick is light and not sticky. And my lips not dry.. Before this my lips used to so dry..

  10. Athirah

    I bought 1 lipcreme and 1 mascara. To be honest i reaaaaaalllly love the formulation of both lipcreme and mascara. I also love the color of ur lipcreme of stellar code. It’s so pretty i never found the color like stellar before this

  11. Melisa (verified owner)

    I love the texture n color of stellar lipcreme.. seriuss i terkejut free gift u dpt lipcreme aurora.. tq sgt.. love sgt.. beli 1 dpt 2 .. berbaloi2…. tq guys!!! I love it!!! Seriuussss sgt2 nnt i nak beli Timeless pulak..

  12. Nur Hazirah Atikah

    Lipcreme kak wana juga yang paling best! Sebab saya memang ada sensitive skin, pakai macam macam brand semua membuatkan bibir saya kering, merekah, naik merah merah macam ada reaction, kak wana punya juga saya asyik pakai!

  13. haneetha

    As for the product…love the texture..somethint that i can wear on a daily basis comfortably..

  14. Nur Adilla

    lipstick cantik bau dia sedap macam nak makan je, langsung tak buat bibir kering or merekah bila pakai moist je, colour pun cantik sesuai dengan warna kulit.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

free gift spend above rm250
(Subject to availability)

#Sofwanahbabes Feedback

Close Menu
×
×

Cart