Selected:

Wonderstruck Lipcreme Dusk

RM40.00

Out of stock

Wonderstruck Lipcreme Dusk

RM40.00

Out of stock

GET A FREE PRODUCT WITH ANY PURCHASE (WHILE STOCK LAST)

Description

NOT YOUR ORDINARY LIPCREME!

-Sofwanah Cosmetics’ best kept lip beauty secret, the Wonderstruck Lip Creme will guarantee to give you a soft, semi-matte finishing and convenient wearing lip crème.
-Contains Vitamin E and active ingredient such as Hyaluronic Acid that helps to moisturize lip and treating your lip leaving it supple and naturally plum after several days of usage.
-It sets to semi matte suede finish, giving an ultra-comfort & lightweight on lips yet maintain moist on your lips without leaving any dry, tight & uncomfortable feeling. Set to be long wearing and have a delicious smell too!

-The Wonderstruck Lip Creme comes in 5 shades which are wearable for women of every age. Created to complement our bare face and minimal makeup look.
AURORA is coral pink tone, a lovely colour if you’re looking for a different shade of pink.
DAWN is a wearable peach pink tone, it suits every skin tones.
DUSK is beautiful dusty rose colour. Most likely loved by those who are into subtle red tone.
STELLAR is a stunning neutral maroon colour! It’s not too bold nor too dull.
TWILIGHT is a warm dusty pink. Perfect to apply on bare face, it’s like your lips but better.

-These products are Vegan, Paraben-free, Animal Cruelty-free and is approved by KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia/Malaysian Ministry of Health).
-Formulated and made in Italy.

-Beauty tip: This lip crème can also be used as blusher by blending with your finger.
-Disclaimer: Lip colour tones may differ slightly from actual product, due to different display device.

Ingredients : Isododecane, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone Crosspolymer, Kaolin, Mica, Synthetic Wax, Synthetic Beeswax, Aluminum Hydroxide, Perlite, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Aroma (Flavour), Ricinus Communis (Castor) Seed oil, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Castor oil, May contain +/- Alumina, Magnesium Oxide, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Red 6, Red 7 Lake, Blue 1 Lake, Yellow 5 Lake, Red 7.

Additional information

Weight 33.5 kg

11 reviews for Wonderstruck Lipcreme Dusk

  1. @eliashafika

    I suka ni sebab dia tak merekah and tak bercapuk so bila re-apply balik pun dia still ok and tak merekah. That’s why i suka ni and that’s why i bawak dalam handbag i, so senang

  2. Nurfarah Syazana

    Lipcream best sangat! Tak rasa kering dekat bibir. Pastu tahan lama. Even dah makan macam2. Warna “Dusk” pun cantik!

  3. Zuliyana

    Lipcreme best sangat tak rasa kering bila pakai. Warna pekat sangat pakai sikit pun dah boleh cover semua. Jadikan eyeshadow pun cantik hehehe.
    Baunya pula yaaa Allahhhh sedap sangat.

  4. Saidatun Najah

    Suka gila dengan “Dusk”. Bau sedap rasa nak makan je macam lollipop hehe. Pastu finishing dia best tak kering kan bibir. Selalu buat promo lagi ehh!

  5. Siti Amira Sakinah

    Saya dah try lipcreme tu. Best sangat, bau pun best. Bibir tak nampak kering pun. Terima kasih banyak.

  6. Nur Nabihah

    1st saya nak try dulu sebab selalu lipmatte tak sesuai dengan saya. Tapi lipcreme ni ringan je pakai. Dari pagi sampai Zohor elok je lekat kat mulut tanpa rasa kering.

  7. @yxsmine.ow

    All I can say is that Sofwanah Cosmetics ni sangat sangat bagus. Dia lagi high level dari produk produk local yang ada kat luar sana. Takdalah se-pigmented macam Sofwanah Cosmetics ni.

  8. Isziana

    Before ni pernah beli “Dawn” and “Twilight”. Suka sangat texture nya. Dan tak buatkan bibir kering. Overall semua barang Sofawanah Cosmetics saya suka.

  9. Zulaikha

    I love my lipsticks cause they smell yummy and the colours are pretty. the eyeshadows are great.

  10. Nadzirah

    The lipsticks colour is suit for me and i love the texture so light

  11. Lavinnia

    Hi i loved the lipstick so much ❤❤

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

free gift spend above rm250
(Subject to availability)

#Sofwanahbabes Feedback

Close Menu
×
×

Cart